Βody Anxiety: 4 tips για να απαλλαγείς από το άγχος που έχεις για το σώμα σου

Το καλοκαίρι μπορεί να σε αγχώνει για πολλούς λόγους! Ας μην είναι το body anxiety ένας από αυτούς! Διάβασε εδώ πως θα το καταφέρεις!

Elle 29 Ιουλ. 22
Βody Anxiety: 4 tips για να απαλλαγείς από το άγχος που έχεις για το σώμα σου

Το καλοκαίρι δεν αρέσει σε όλους. Δεν τα πάνε όλοι καλά με τη ζέστη, τις διακοπές, τις παραλίες, τα ελαφριά ρούχα. Επίσης, πολλοί άνθρωποι βιώνουν άγχος για το σώμα τους- body anxiety…και τα ρούχα που πρέπει να φορούν το καλοκαίρι, δεν βοηθούν!

Αλλάζεις όλη σου την γκαρνταρόμπα και πρέπει να αντιμετωπίσεις τα σορτς, τα μαγιό, τα crop tops, όμως όσο και να μιλάμε για το body positivity στη θεωρία, το να αντιμετωπίσεις το σώμα σου στον καθρέφτη δεν είναι εύκολο…

H Summer Innanen είναι body positivity coach και εργάζεται με άτομα που αισθάνονται άβολα με την εικόνα τους. «Αν δυσκολεύεσαι, το καταλαβαίνω. Ξέρω ακριβώς πώς νιώθεις και δεν είσαι μόνος. Αλλά υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να διαχειριστούμε το άγχος που νιώθουμε για το σώμα μας το καλοκαίρι, και έχω συγκεντρώσει τις κορυφαίες συμβουλές μου:».

Ξεφορτώσου το βάρος της γνώμης των άλλων!

Κανείς δεν νοιάζεται για το πως μοιάζει το σώμα σου περισσότερο από εσένα! Πολλοί άνθρωποι έχουν εμμονή με το να σκέφτονται ότι οι άλλοι τους κρίνουν και τους κουτσομπολεύουν. Αυτό, ναι, μπορεί να συμβεί, όχι όμως στο βαθμό που νομίζουμε. Επιπλέον, οι άνθρωποι είναι απασχολημένοι με τις δικές τους ανασφάλειες!

Διάβασε τα υπόλοιπα tips στο thenotebook.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT