Αυτό είναι το καλύτερο δωμάτιο για να κάνεις sex σύμφωνα με νέα έρευνα

Μπορεί να πιστεύουμε πως το sex εν μέσω πανδημίας είναι ανήκουστο, κι όμως αν και έχει μειωθεί η πυκνότητα που τα ζευγάρια ευχαριστιούνται πλέον τον προσωπικό τους χώρο, υπάρχουν κάποια μέρη του σπιτιού που έρευνα μας αποκαλύπτει πως ευδοκιμούν την ερωτική διάθεση, περισσότερο από άλλα.

Elle 12 Νοε. 22
Αυτό είναι το καλύτερο δωμάτιο για να κάνεις sex σύμφωνα με νέα έρευνα

Τον τελευταίο χρόνο θα έλεγε κανείς πως έχουμε πια συνηθίσει το “μέσα”. Ή και όχι; Μερικοί βέβαια είναι πιο τυχεροί από άλλους. Εννοείται πως αναφέρομαι στους ανθρώπους αυτούς που έχουν σχέση στην καραντίνα και σε αντίθεση με τους singles έχουν την ευκαιρία να κάνουν sex συχνά πυκνά αντί να κάνουν scroll στο Tinder κάθε βράδυ.

Ίσως οι singles να μην το καταλάβουν τόσο, αλλά μπορούμε να μάθουμε πολλά από τη φάση αυτή του εγκλεισμού που περνάμε για τη σεξουαλική μας ζωή.  Εκτός από τις προσωπικές προτιμήσεις του συντρόφου σου – τις οποίες θα πρέπει ήδη να γνωρίζεις θεωρητικά – μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τον χρόνο στο σπίτι για να διερευνήσει ποια sex toys αξίζουν τα λεφτά τους, ποια σειρά στο Netflix σε εμπνέει περισσότερο σεξουαλικά ή ακόμη και ποιο δωμάτιο στο σπίτι σου μπορεί να προσφέρει τον καλύτερο οργασμό.

Ευτυχώς, μια νέα μελέτη που διεξήγαγε η onbuy.com έδωσε απαντήσεις στο τελευταίο. Η θεωρία του καλύτερου δωματίου για sex δοκιμάστηκε ζητώντας από 50 ζευγάρια (100 συμμετέχοντες) να παρακολουθήσουν τους καρδιακούς παλμούς τους πριν και αμέσως μετά το σεξ σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού, προκειμένου να καταλάβουν που κάνουν το καλύτερο σεξ, ή που το ευχαριστιούνται περισσότερο!

«Όταν επιλέγετε που να κάνετε sex, είναι σημαντικό να σκεφτείτε τι σας ενεργοποιεί ως ζευγάρι – το να είστε οικείοι στο μπαλκόνι φέρνει μαζί του και το ενδεχόμενο να σας βλέπουν για παράδειγμα», αποκαλύπτει ο Daniel Sher, κλινικός ψυχολόγος και ειδικός σεξουαλικής θεραπείας .

«Το sex στην κουζίνα μπορεί να είναι κάτι καινούριο και συναρπαστικό ενώ μπορεί επίσης να σας φέρει πιο κοντά με τις επιθυμίες που θέλετε εσείς και ο σύντροφός σας. Αυτό μπορεί να αξιοποιηθεί με έξυπνο τρόπο την επόμενη φορά που θα έχετε φιλοξενούμενους».

sex

Τέλος ο Sher πιστεύει πως είναι πάντα καλή ιδέα να πειραματιστείτε με το sex στο μπάνιο. Αυτός ο χώρος παρέχει τόσες πολλές ευκαιρίες για εξερεύνηση και εναλλακτική αισθησιακή διέγερση. Γίνετε δημιουργικοί.  Χρησιμοποιήστε πλήρως ατμό, σαπούνι, λοσιόν και αρώματα. ”

Ωραία όλα αυτά, αλλά ποιο δωμάτιο πήρε την πρώτη θέση στην έρευνα; Όσον αφορά την αύξηση των καρδιακών παλμών, το μπάνιο κερδίζει με διαφορά την πρώτη θέση. Τα ζευγάρια που πειραματίστηκαν εκεί εμφάνισαν αυξήσεις καρδιακών παλμών έως και κατά μέσο όρο 121BPM, αύξηση δηλαδή της τάξεως του 73% σε σύγκριση με τα υπόλοιπα.

Όταν τους ζητήθηκε να αξιολογήσουν την εμπειρία τους, το μπάνιο έλαβε επίσης την υψηλότερη βαθμολογία 8,5 στα 10. Σε δεύτερη θέση, το μπαλκόνι – το οποίο σαφώς δεν είναι «δωμάτιο» αλλά δικαίως ήρθε στη δεύτερη θέση. Αρκετά ζευγάρια δήλωσαν ότι η έκθεση και η δημοσιότητα ενός μπαλκονιού αντλούν περισσότερη ένταση από την άνεση των πολυτελών επίπλων, με τους καρδιακούς ρυθμούς να αυξάνονται κατά μέσο όρο στα 116BPM.

Το χειρότερο μέρος για να βρείτε τον οργασμό σας; Χωρίς έκπληξη, τα ζευγάρια ψήφισαν τις σκάλες ή το κλιμακοστάσιο ως το λιγότερο επιθυμητό. Είτε είναι δύσκολο να πειραματιστείτε είτε είναι απλώς άβολα, οι καρδιακοί παλμοί αυξήθηκαν κατά 43% σε 100BPM κατά μέσο όρο και οι μέσες βαθμολογίες έφτασαν μόλις τα 6,5 / 10.

sex

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ SEX:

1.Το μπάνιο αύξησε τους καρδιακούς παλμούς κατά 73% περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο του σπιτιού.
2. Το μπαλκόνι διεκδικεί τη δεύτερη θέση – η δημοσιότητα αυξάνει τους καρδιακούς ρυθμούς κατά 66% κατά μέσο όρο.
3. Η ντουλάπα / ή το βοηθητικό δωμάτιο ήρθε στην τρίτη θέση με 64% αύξηση του καρδιακού ρυθμού και 115 BPM.
4. Η τραπεζαρία, AKA το δωμάτιο όπου τρώνε οι άνθρωποι, σημείωσε αύξηση 60% με 112 BPM.
5. Η κουζίνα σημείωσε πέμπτη θέση με αύξηση 56% και συνολικά 109 BPM.
Η ταπεινή κρεβατοκάμαρα κατέλαβε την έκτη θέση στη λίστα με αύξηση 54% και 108 BPM.
6. Το σαλόνι σημείωσε αύξηση 51% με 106 BPM.
7. Και τέλος, το κλιμακοστάσιο ή οι σκάλες κατατάσσονται ως το λιγότερο ευχάριστο μέρος για να κάνετε σεξ με μόνο 43% αύξηση.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT