3 γρήγοροι τρόποι για να κάψεις θερμίδες χωρίς να κάνεις «γυμναστική»

Κάψε αυτές τις θερμίδες και διασκέδασε ενώ το κάνεις!

ELLE Team 03 Ιουν. 22
3 γρήγοροι τρόποι για να κάψεις θερμίδες χωρίς να κάνεις «γυμναστική»

Εάν εξακολουθείς να θέλεις να αποκτήσεις τέλεια φόρμα αλλά δεν σου αρέσει να πηγαίνεις στο γυμναστήριο, το καταλαβαίνουμε απόλυτα. Γι’αυτό σου παρουσιάζουμε μερικούς γρήγορους τρόπους για να κάψεις θερμίδες χωρίς στην πραγματικότητα να ασκηθείς. Ετοιμάσου λοιπόν, για δραστηριότητες που δεν ταξινομούνται απαραίτητα ως τυπική «γυμναστική», αλλά θα σε βοηθήσουν να σηκωθείς από τον καναπέ και να δραστηριοποιηθείς.

Συζητήσαμε με τη Victoria Brady, μια personal trainer στο Fyt, η οποία μας αποκάλυψε 3 τρόπους με τους οποίους μπορείς να χάσεις επιπλέον θερμίδες και να διασκεδάσεις ενώ το κάνεις! Διάβασε παρακάτω για να μάθεις περισσότερα.

Χορός

θερμίδες

Η Brady λέει ότι για να κάψεις επιπλέον θερμίδες, πρέπει να κάνεις το σώμα σου να κινείται πιο συχνά. Ο χορός είναι ένας πραγματικά εκπληκτικός τρόπος για να το πετύχεις αυτό. «Κατά μέσο όρο, μπορείτε να κάψετε έως και 200 ή περισσότερες θερμίδες σε 1 ώρα χορού», λέει η Brady. Το καλύτερο κομμάτι; «Δεν απαιτείται εξοπλισμός ή συνδρομή στο γυμναστήριο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη καλή μουσική και λίγο χώρο για να ξεκινήσετε το groove σας», προσθέτει.

Επισκέψου ένα indoor trampoline park ή κάνε μια ρουτίνα μόνη σου σε ένα τραμπολίνο

θερμίδες

Ακόμα και οι ενήλικες μπορούν να διασκεδάσουν κάνοντας τραμπολίνο με τα παιδιά τους ή χωρίς. Η επίσκεψη σε ένα πάρκο με τραμπολίνο είναι ένας τέλειος τρόπος να κάψεις ένα σωρό θερμίδες, να δώσεις ώθηση στο μεταβολισμό σου και να δυναμώσεις χωρίς να νιώθεις ότι «ασκείσαι». Επιπλέον, εάν είσαι γονιός, η Brady λέει ότι αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσεις χρόνο με τα παιδιά σου και ταυτόχρονα να παρεμείνετε δραστήριοι.

Μπορείς επίσης να εγγραφείς σε ένα μάθημα προπόνησης με τραμπολίνο για να τονώσεις το σώμα σου ή μπορεί να θέλεις να επενδύσεις σε ένα δικό σου rebounder-τραμπολίνο, ώστε να μπορείς να κάνεις μερικές διασκεδαστικές κινήσεις στην άνεση του σπιτιού σου.

Εργασίες κηπουρικής

θερμίδες

Αν σου αρέσει η κηπουρική, είσαι τυχερή, γιατί μπορείς να φροντίσεις τα όμορφα λουλούδια σου και ταυτόχρονα να κάψεις θερμίδες. Η Brady λέει ότι η κηπουρική συνήθως παραβλέπεται ως μορφή άσκησης, αλλά θα πρέπει να είναι μία από τις πιο βασικές. Θα σε βοηθήσει να βάλεις φωτιά στις θερμίδες σου και να αφαιρέσεις κάτι από τη to-do list σου.

«Είτε φυτεύετε νέα λουλούδια είτε κουρεύετε το γρασίδι, μπορείτε να χάσετε την ίδια ποσότητα θερμίδων (αν όχι περισσότερη) με το να περπατάτε στον διάδρομο ή να κάνετε ένα μάθημα cardio HIIT 20 λεπτών», λέει η Brady.

ELLE Λογότυπο ELLE green days

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: