4 δυναμικά workouts για να νικήσεις την κυτταρίτιδα!

Η κυτταρίτιδα αν και δεν χρειάζεται να είναι ανεπιθύμητη, είναι συνήθως το μεγαλύτερο "άγχος" των γυναικών. Γι'αυτό κι εμείς συστήνουμε τις 4 αγαπημένες μας fitness instructors που με τα ολιγόλεπτα workouts τους θα μας βοηθήσουν να απαλαχθούμε από την κυτταρίτιδα το συντομότερο!

Elle 15 Απρ. 21
4 δυναμικά workouts για να νικήσεις την κυτταρίτιδα!

Καθώς βρισκόμαστε ήδη στα μισά της άνοιξης, αφήνωντας πίσω μας ένα χειμώνα που μας βρήκε -περισσότερο απ’ότι θα θέλαμε- στον καναπέ του σπιτιού μας, λόγω της πανδημίας, κάποιες από μας ίσως ψάχνουμε τρόπους να αναδείξουμε τις καμπύλες μας το καλοκαίρι “φορώντας” την πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού μας, την εκδοχή που μας κάνει να αισθανόμαστε καλά.

Εφόσον λοιπόν θέλεις να το ρίξεις στη γυμναστική λίφο πριν βγείς στην παραλία, βρήκαμε 4 προγράμματα γυμναστικής από τις αγαπημένες μας Fitness guru – youtubers εστιασμένα στους γλουτούς και τα πόδια. Η δυσκολία των προγραμμάτων κυμαίνεται από εύκολη ως μέτρια και υπάρχουν επιλογές από 5 εως και 20 λεπτά για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στους δικούς σου ρυθμούς καθημερινότητας.

Και θυμίσου! Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις τίποτα για την εικόνα σου με βάση το τι θέλουν οι άλλοι. Αν εσύ δε νιώθεις καλά με το σώμα σου και τις τέλειες “ατέλειές” σου τότε είναι αποκλειστικά στο χέρι σου να το αλλάξεις!

5′ workout, Bailey Brown

7′ workout, Love Sweat Fitness

10′ workout, MadFit

20′ workout, Pamela Reif

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT