Οι χειρότερες συμπεριφορές στο γυμναστήριο που εκνευρίζουν πραγματικά τους άλλους ανθρώπους. Μήπως είσαι κι εσύ ένοχη;

Εάν κάνεις κάποιο από αυτά τα πράγματα, να ξέρεις ότι ενδεχομένως ενοχλείς πολλούς στο γυμναστήριο.

Elle 08 Ιουλ. 22
Οι χειρότερες συμπεριφορές στο γυμναστήριο που εκνευρίζουν πραγματικά τους άλλους ανθρώπους. Μήπως είσαι κι εσύ ένοχη;

Εάν έχεις βιώσει αγενή ή δυσάρεστη συμπεριφορά από άλλους λάτρεις της φυσικής κατάστασης στο γυμναστήριο, δεν είσαι η μόνη. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, οι αλόγιστες ενέργειες έχουν κάνει έως και το 29% των Αμερικανών να σταματήσουν εντελώς να ασκούνται στο γυμναστήριο. Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι πηγαίνουν εκεί είναι για να επικεντρωθούν στην υγεία και την ευεξία τους. Είτε ο στόχος τους είναι να χάσουν μερικά κιλά, να εργαστούν για δύναμη και αντοχή, είτε να κάνουν λίγη καθημερινή cardio και να διώξουν το άγχος, η εμπειρία μπορεί να αποδειχθεί απογοητευτική για πολλούς λόγους. Οι ειδικοί στο γυμναστήριο της Barbend επικοινώνησαν πρόσφατα με 1.055 Αμερικανούς για να δημιουργήσουν μία λίστα με τις πιο ενοχλητικές συμπεριφορές στο γυμναστήριο και είμαστε σίγουρες ότι θα ταυτιστείς. Να σημειωθεί, ότι το 49% των συμμετεχόντων ήταν άνδρες και το 50% γυναίκες, με τη μέση ηλικία των ερωτηθέντων να είναι τα 37 έτη.

Το να μην καθαρίζεις τον εξοπλισμό του γυμναστηρίου αφού τον χρησιμοποιήσεις

Η κορυφαία πιο ενοχλητική συνήθεια, που σίγουρα δεν είναι η σωστή εθιμοτυπία στο γυμναστήριο, είναι να μην καθαρίζεις μηχανήματα, τα στρώματα κ.λπ. μετά τη χρήση τους. Το 69% των ανθρώπων συμφωνεί ότι αυτή η κακή συνήθεια πρέπει να σταματήσει. Οι συμμετέχοντες στην έρευνα πραγματικά δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον εξοπλισμό αφού κάποιος άλλος έχει ιδρώσει επάνω του και δεν είχε την ευγένεια να τον καθαρίσει μετά.

γυμναστήριο

Το να έρχεσαι στο γυμναστήριο ενώ είσαι άρρωστος

Μόλις βιώσαμε μια παγκόσμια πανδημία και οι άνθρωποι εξακολουθούν να υποφέρουν από την COVID-19. Εάν είσαι μπουκωμένη, φτερνίζεσαι, βήχεις ή αισθάνεστε άρρωστη με οποιονδήποτε τρόπο, έχε την ευγένεια να μείνεις στο σπίτι και να συνεχίσεις την προπόνησή σου όταν αισθάνεσαι100% καλά. Θα κάνεις στον εαυτό σου και στους άλλους μια τεράστια χάρη.

Να κρατάς ένα μηχάνημα για πάρα πολλή ώρα

Ας είμαστε ειλικρινείς, αυτοί που κρατούν ένα μηχάνημα για τον εαυτό τους για πάρα πολλή ώρα, συχνά περισσότερη από το επιτρεπόμενο όριο, είναι οι χειρότεροι και το 50% των ερωτηθέντων εκνευρίζεται από αυτούς. Εάν εργάζεσαι σε ένα μηχάνημα για λίγο και παρατηρήσεις ότι κάποιος περίμενε υπομονετικά να το χρησιμοποιήσει (ή υπάρχει μια ουρά ανθρώπων πίσω σου), έχετε την ευγένεια να του δώσεις μια σειρά. Άφθονος άλλος εξοπλισμός γυμναστικής περιμένει!

Το να ακούς τη μουσική σου δυνατά και περήφανα χωρίς ακουστικά

Εντάξει, είναι ωραίο το ότι είσαι παθιασμένη με τη μουσική σου, αλλά να είσαι προσεκτική και να χρησιμοποιείς ακουστικά εάν θέλεις να την ακούς κατά τη διάρκεια της προπόνησής σου. Να θυμάσαι ότι σε πολλούς ανθρώπους αρέσει να ακούνε μουσική, επίσης, αλλά τη δική τους, όχι τη δική σου! Τα ακουστικά ας γίνουν ο νέος κολλητός σου.

γυμναστήριο

Να μην συμμαζεύεις τον εξοπλισμό σου

Το 46% των ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα εκνευρίζονται όταν άλλοι πηγαίνουν στο γυμναστήριο και δεν αφήνουν τον εξοπλισμό τους στη σωστή θέση μετά τη χρήση του. Είναι ένας άρρητος κανόνας στο γυμναστήριο: Συμμάζεψε τον εξοπλισμό σου αφού τον χρησιμοποιήσεις, ώστε να είναι στο σωστό σημείο για το επόμενο άτομο και να μην προκληθούν ατυχήματα εξαιτίας της λάθος θέσης του.

Το να μην χρησιμοποιείς τους κανόνες καλής συμπεριφοράς

Σύμφωνα με την έρευνα, οι άνθρωποι δεν εκτιμούν το ανεπιθύμητο φλερτ και τα έντονα βλέμματα, το να βρίσκονται γύρω από περιττούς θορύβους ή γρυλίσματα ή τα παιδιά χωρίς επίβλεψη που δεν ανήκουν στο γυμναστήριο. Το γυμναστήριο είναι ένα μέρος για να ασκηθείς και να αισθάνεσαι καλά. Οι κακές συνήθειες μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην εμπειρία που έχουν οι φίλοι σου και συναθλητές σου στο γυμναστήριο. Είναι σημαντικό να προσέχεις τη συμπεριφορά σου, ώστε όλοι να μπορούν να αποκομίσουν το καλύτερο από την προπόνησή τους και τον χρόνο που αφιερώνουν σε αυτόν το χώρο.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT