Η Bella Hadid είχε εγκατέλειψε για λίγο τα social media για να τα βρει με τον εαυτό της! Τώρα όμως επέστρεψε…

Η Bella Hadid φαίνεται πως αποφάσισε να αφιερώσει λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό της. Το 24άχρονο μοντέλο, αφού άφησε για λίγο στην άκρη τα social media, επέστεψε ανανεωμένη με νέες αναρτήσεις.

Elle 26 Ιαν. 21
Η Bella Hadid είχε εγκατέλειψε για λίγο τα social media για να τα βρει με τον εαυτό της! Τώρα όμως επέστρεψε…

Η χρήση των social media για τους περισσότερους από εμάς πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Μάλιστα, οι αγαπημένοι μας celebritieς πολλές φορές επιβάλλεται να είναι ενεργοί στους διαδικτυακούς τους λογαριασμούς, αφού αυτό και μόνο είναι ικανό να εκτινάξει την εμπορική τους αξία. Ωστόσο, η καθημερινή ενασχόληση με τα social media δεν είναι τόση εύκολη υπόθεση ,όπως μπορεί να φαντάζονται πολλοί. Έτσι, φαίνεται πως και η Βella Hadid πρόσφατα αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τα social media, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους με ένα σχετικό post.

https://www.instagram.com/p/CKU4jWtgQH1/

«Πήρα λίγη απόσταση από τα social media για να σκεφτώ και να μάθω πράγματα για τον εαυτό μου, κάτι το οποίο θα ήταν περίπλοκο να το εξηγήσω αυτή τη στιγμή, αλλά με τον καιρό θα το εκφράσω. Οι αναμνήσεις και η τύχη με την οποία επέστρεψα είναι καθαρή σοφία, μια στενότερη σχέση με τον εαυτό μου και την πνευματικότητα μου, μια αίσθηση αυτο-αγάπης, που δεν είχα πάντα, λίγοι φίλοι και μερικά βιβλία. Βρήκα τον εαυτό μου, τη δύναμή μου και το φως μου ξανά. Είμαι εδώ μόνο για να είμαι ένα όργανο ειρήνης και αγάπης και για να βοηθήσω ανθρώπους που υποφέρουν. Ευχαριστώ τους αγγέλους, οι οποίοι πάντα με υποστήριζαν και συνεχίζουν να με αγαπούν γι’ αυτό που είμαι πραγματικά. Με σώσατε. Αφιερώστε χρόνο για να λάβετε βοήθεια για την ψυχική σας υγεία. Αξίζει να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Bella Hadid θέλοντας να δώσει έμφαση στο πόσο σημαντικό είναι να είμαστε ψυχικά υγιείς. Το 24άχρονο μοντέλο, ύστερα από ένα μικρό διάστημα αποχής από τα μέσα κοινωνικής δικτυώσεις, επέστρεψε στα social media κάνοντας νέες αναρτήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΕΜΑΤΑ:

Justin Bieber: Η συγκινητική ανάρτηση για το σκοτεινό παρελθόν του

Η Gigi Hadid ανακοίνωσε το όνομα της κόρης της

Amanda Gorman: Αυτή είναι η 22άχρονη που είπε το επικό ποίημα στην ορκωμοσία του Joe Biden

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT