Η Jennifer Aniston έκλεισε τα 52 και η Courtney Cox της ευχήθηκε με τον πιο ξεχωριστό τρόπο

Μια φορά «Φιλαράκια», για πάντα «Φιλαράκια»! Την Jennifer Aniston και την Courtney Cox συνδέει μια βαθιά φιλία και οι δύο ηθοποιοί ακόμα και μέσα από τα social media μας θυμίζουν ότι οι αληθινές φιλίες ζουν αιώνια.

Elle 14 Φεβ. 21
Η Jennifer Aniston έκλεισε τα 52 και η Courtney Cox της ευχήθηκε με τον πιο ξεχωριστό τρόπο

H Jennifer Aniston είχε τα γενέθλια στις, 11 Φεβρουαρίου. Η γνωστή ηθοποιός έκλεισε τα 52 της χρόνια και σίγουρα η εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση που διαθέτει αποδεικνύει ότι η ηλικία σε πολλές περιπτώσεις είναι απλώς ένα νούμερο. Έτσι, λίγο πριν την επιστροφή της θρυλικής σειράς «Friends», η Jennifer Aniston δέχτηκε τις ευχές των αμέτρητων fans της , που ανυπομονούν να δουν ξανά στην μικρή οθόνη την αγαπημένη τους Rachel αλλά και τα μέλη της υπόλοιπης παρέας .Έτσι, ανήμερα των γενεθλίων της, όπως ήταν αναμενόμενο, ανάμεσα σε όσους της ευχήθηκαν ήταν και η αγαπημένη της φίλη Courtney Cox.

https://www.instagram.com/p/CLKu2JYDPIt/

 

Η τηλεοπτική Monica θέλησε να ευχηθεί δημοσιά στην αγαπημένη της φίλη δημοσιεύοντας δύο κοινές τους φωτογραφίες στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Χρόνια πολλά Jenny Louise!Ξέρουμε η μία την άλλη τόσο καιρό που δεν μπορώ να θυμηθώ γιατί σε αποκαλώ έτσι. Σ αγαπώ» , έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Courtney Cox.

Τις δύο ηθοποιούς συνδέει εδώ και πολλά χρόνια μία βαθιά φιλία, η οποία επισφραγίστηκε όταν η Jeniffer Aniston βάφτισε την κόρη της τηλεοπτικής Monica.Τώρα όλοι όσοι λάτρεψαν την σειρά  «Friends» που άφησε εποχή ανυπομονούν να δουν ξανά τις δύο φίλες και τηλεοπτικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η δεύτερη σεζόν του «Bridgerton» έρχεται νωρίτερα απ’ ό,τι περιμέναμε

Η κόρη του Kobe Bryant, Natalia, κάνει τα πρώτα της βήματα στο κόσμο της μόδας

Natalie Portman: Η απάντησή της στις φήμες περί εγκυμοσύνης

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: