ELLE NOW: Οι νέες μουσικές αφίξεις και οι συναυλίες που δεν πρέπει να χάσουμε αυτό τον Νοέμβριο

Όλα τα μουσικά νέα που πρέπει να γνωρίζεις.

Elle 11 Νοε. 23
ELLE NOW: Οι νέες μουσικές αφίξεις και οι συναυλίες που δεν πρέπει να χάσουμε αυτό τον Νοέμβριο

Όσο μπαίνουμε για τα καλά στην καρδιά του φθινοπώρου, έχουμε την ανάγκη να αφήσουμε τη μουσική να μας συνεπάρει, εκφράζοντας τα πιο βαθιά συναισθήματά μας. Αυτό τον Νοέμβριο ψάχνουμε τις νέες κυκλοφορίες των άλμπουμ, ενώ κλείνουμε ραντεβού στις συναυλίες του μήνα που υπόσχονται να μας χορέψουν ή να μας θυμίσουν τις παλιές μας αγάπες.

Κυκλοφορίες

Η επιστροφή του δικού μας Moa Bones (Δημήτρης Αρώνης) με το Gimme A Hand είναι μια μελωδική βουτιά με υπαρξιακές ανησυχίες. Σε κάνει να θες να τραγουδήσεις μαζί του.

Νοέμβριο

Η Emma Anderson, η τραγουδίστρια των Lush, κυκλοφορεί το ντεμπούτο άλμπουμ της Pearlies με σκοπό να μας παρασύρει σε μια μουσική, ονειρική ανηφόρα που την ανεβαίνουμε τραγούδι το τραγούδι.

Νοέμβριο

Ο δέκατος δίσκος των Chemical Brothers, Feels Like I Am Dreaming, έχει πολλά από τα τραγούδια που χρειαζόμαστε για να χορέψουμε με την πηγαία χαρά που μόνο η electronica που έχει καλή μνήμη μπορεί να ζωγραφίσει στο πρόσωπό μας. Παράλληλα, οι ίδιοι γίνονται και τρυφεροί. Ακούστε, ας πούμε, το Skipping Like A Stone και στείλτε το κάπου που αγαπάτε.

Νοέμβριο

Όλοι λένε ότι το Lahai του Sampha είναι ένας σπουδαίος δίσκος. Και είναι. Κυρίως γιατί το πιο σημαντικό όργανο που ακούγεται σ’ αυτόν είναι η καρδιά του.

Νοέμβριο

Συναυλίες

Η αγαπημένη στο ελληνικό κοινό Molly Nilsson θα ανέβει στη σκηνή της Death Disco ( Ωγύγου 16) στις 18/11 για να μας κάνει να λικνιστούμε στους ήχους της μελαγχολικής, ηλεκτρονικής pop με τις synth κορυφώσεις τους, αλλά και τα τραγούδια από το πρόσφατο άλμπουμ της Extreme.  Οι Magnetic Fields, από τις πιο εμβληματικές μπάντες, έρχονται στην Αθήνα για μία μοναδική εμφάνιση την Τετάρτη 22/11 στο Floyd (Πειραιώς 117).

 

Νοέμβριο

Magnetic Fields

Οι Magnetic Fields αντιπροσωπεύουν τη δημιουργική παραγωγή του τραγουδοποιού, τραγουδιστή, παραγωγού και πολυοργανίστα Stephin Merritt, ο οποίος, μαζί με διάφορα μέλη της μπάντας στο τσέλο, την τούμπα, τα κρουστά και διάφορα άλλα όργανα, έγινε η πεμπτουσία του εκκεντρικού ποπ της δεκαετίας του 1990. Το συγκρότημα αναμένεται να ερμηνεύσει κομμάτια από όλη την καριέρα του, συμπεριλαμβανομένου υλικού από το εμβληματικό τριπλό άλμπουμ του, «69 Love Songs». Ο Stephen Merritt θα πλαισιωθεί από τα μέλη των Magnetic Fields, Sam Davol, Shirley Simms, Chris Ewen και Anthony Kazynski.

Νοέμβριο

Forest Swords

Λίγες ημέρες μετά περιμένουμε ένα πολύ αγαπημένο παραγωγό ηλεκτρονικού ήχου, τον Forest Swords, ο οποίος θα δώσει το θερμά ηλεκτρονικό του σόου στην Αθήνα στις 28/11 στο Ωδείο Αθηνών «Αμφιθέατρο Ι.Δεσποτόπουλος» (Ρηγίλλης & Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19). Η μουσική του Forest Swords έχει αυτή τη μαγική ιδιότητα να σε αγκαλιάζει με ζεστή ηλεκτρονική ηχητική κουβέρτα που από μια σε κάνει να θες να κουνηθείς και να χορέψεις και από την άλλη να βυθιστείς σε κάτι ζεστό και πηχτό. Εκτός από το υπέροχο Compassion του 2017, θα μας παρουσιάσει και τη νέα του δουλειά Bolted.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT