House of Gucci: To καθηλωτικό trailer και τα posters της πολυαναμενόμενης ταινίας

H Lady Gaga ως πρωταγωνίστρια στη δεύτερη ταινία της καριέρας της έθεσε τον πήχη πολύ ψηλά. Δε μένει παρά να δούμε πόσο εντυπωσιακή θα είναι στο ρόλο της Patrizia Reggiani, συζύγου του μοναδικού ιδρυτή του House of Gucci.

Σοφία Δρούγκα 03 Αυγ. 21
House of Gucci: To καθηλωτικό trailer και τα posters της πολυαναμενόμενης ταινίας

Επιτέλους! Το επίσημο trailer του House of Gucci είναι εδώ και πρέπει να αποτίσουμε φόρο τιμής στον Madre Mostro αναλόγως. Έχουμε τον Adam Driver  ως Maurizio Gucci, τον ομώνυμο επικεφαλή του οίκου μόδας. Ο Jared Letto που μοιάζει αγνώριστος ως ξάδερφος του Maurizio Paolo Gucci. Συμμετέχει επίσης η Salma Hayek, ο Al Paccino και ο Jeremy  Irons! Αλλά το πιο σημαντικό και ευφάνταστο; Η Lady Gaga στον ρόλο της πρώην συζύγου του Gucci, Patrizia Reggiani, πίνοντας εσπρέσο και έτοιμη να καταστρέψει τη ζωή ενός άντρα.

Πριν κυκλοφορήσει το τρέιλερ, το House of Gucci έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από διαφημιστικές αφίσες ως ένα μικρό διασκεδαστικό ντεμπούτο. Προσπαθήσαμε να δώσουμε σημασία σε όλους τους πρωταγωνιστές, αλλά ο Jared Letto με την πολύ διαφορετική απ’όσα έχουμε συνηθίσει εμφάνισή του, κερδίζει το ενδιαφέρον. Το ίδιο ισχύει και για την αφίσα της Gaga αλλά για τελείως διαφορετικούς λόγους. Η Ariana Grande μάλιστα σχολίασε στο post της Lady Gaga την iconic φράση “Είμαι πολύ περήφανη που είμαι Ιταλίδα”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Ωστόσο, δεν είναι όλοι ενθουσιασμένοι για το επικείμενο εγκληματικό δράμα, το οποίο ακολουθεί την άνοδο και τον τελικό θάνατο του Maurizio Gucci, αφού η Patricia προσλαμβάνει έναν άνδρα για να τον σκοτώσει. Συγκεκριμένα, τα μέλη της οικογένειας Gucci είναι δυσαρεστημένα με αυτό που έχουν δει ως τώρα. Σύμφωνα με το Associated Press, η Patrizia Gucci – δεύτερη ξαδέλφη του Maurizio Gucci, όχι η Patrizia που θα ενσαρκώσει η Gaga – χαρακτήρισε την εκδοχή του Al Paccino για τον παππού της Aldo Gucci «ντροπιαστική» και την απεικόνιση του Leto για τον πατέρα της Paolo «φρικτή, φρικτή … ακόμα νιώθω προσβεβλημένη».

Ανεξάρτητα με τα σχόλια που έχει ήδη λάβει, η ταινία μοιάζει να είναι ανεπανάληπτη και σίγουρα είμαστε ενθουσιασμένοι για την κυκλοφορία της στις 26 Νοεμβρίου 2021. Ας μην ξεχνάμε πως η Lady Gaga για ερασιτέχνιδα ηθοποιός, έχει ήδη κερδίσει ένα Oscar στην ταινία “A Star is Born” με τον Bradley Couper και τολμούμε να πούμε πως το κέρδισε επάξια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT