Τι γνωρίζεις για το πρωτόκολλο των Dating Apps; #video

Μας φέρνουν σε επαφή με ανθρώπους που δεν θα γνωρίζαμε πιθανόν ποτέ! Τι κάνεις όμως μετά το match; Η Ειρήνη Χειρδάρη μας εξηγεί πως θα χειριζόμαστε εμείς τα dating apps και όχι εκείνα εμάς.

Elle 19 Μαρ. 22
Τι γνωρίζεις για το πρωτόκολλο των Dating Apps; #video

Είναι το ραντεβού του 21ου αιώνα. Ο πιο γρήγορος τρόπος να γνωρίσεις κάποιον και να βγεις έξω μαζί του. Αν ωστόσο, χρησιμοποιείς τα dating apps ή αν το σκέφτεσαι, είναι σημαντικό να μάθεις το πρωτόκολλο του digital dating. Για να γλιτώσεις χρόνο, κόπο και απογοήτευση.

Η συνεργάτης μας sex coach και sex therapist Ειρήνη Χειρδάρη, μας βοηθάει να μυηθούμε στον κόσμο των dating apps, μας επισημαίνει τι λάθη δεν πρέπει να κάνουμε και μας δίνει tips για να βρούμε το τέλειο match!

Tips & info για ασφαλή και ευχάριστη πλοήγηση στα dating apps που θα σε οδηγήσουν σε real life ραντεβού:

  • Κάνε ξεκαθάρισμα. Μόνο όταν σου αρέσει κάποιος πραγματικά κάνε like. Επιβάλλεται να τσεκάρεις αν έχει περισσότερες από μία φωτογραφίες στο προφίλ του.
  • Όταν γίνει match, μετέφερε την επικοινωνία σύντομα από το dating app στο Instagram ή στο facebook. Πες του: «επειδή δε μπαίνω συχνά εδώ, για να μην χαθούμε, θες να ανταλλάξουμε Instagram ή facebook;»

Μάθε περισσότερα για τα dating apps από την Ειρήνη Χειρδάρη, βλέποντας το βίντεό της στο TheNotebook.gr.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT