Δεν θα πιστεύεις πόσες θερμίδες μπορείς να κάψεις μόνο με αυτές τις 3 ασκήσεις

Δεν χρειάζεται να πας στο γυμναστήριο και δεν απαιτούν πολύ χρόνο.

Elle 16 Ιουν. 22
Δεν θα πιστεύεις πόσες θερμίδες μπορείς να κάψεις μόνο με αυτές τις 3 ασκήσεις

Εκτός από μια καλά ισορροπημένη διατροφή, η τακτική άσκηση είναι το κλειδί για την προσέγγιση ενός στόχου απώλειας βάρους. Αν θέλεις να κάψεις θερμίδες, είναι απαραίτητο να θέσεις το σώμα σου σε κίνηση. Το να είσαι συνεπείς με τις προπονήσεος σου είναι άλλος ένας σημαντικός παράγοντας που όχι μόνο σε βοηθά να χάσεις βάρος, αλλά μειώνει επίσης τον κίνδυνο εμφάνισης ασθενειών και ενισχύει την καλή σου διάθεση συνολικά.

Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Όσον αφορά την άσκηση, δεν έχουμε πάντα την πολυτέλεια να εγγραφούμε σε ένα γυμναστηρίο ή ακόμη το χρόνο να πάμε σε αυτό. Ως αποτέλεσμα, καταφεύγουμε σε προπονήσεις στο σπίτι και αντ’ αυτού συμβουλευόμαστε διαδικτυακά βίντεο, κάτι που είναι επίσης απολύτως εντάξει.

Λοιπόν, έχοντας αυτό κατά νου, ποιες ακριβώς είναι οι καλύτερες ασκήσεις καύσης θερμίδων που δεν απαιτούν να πας μέχρι το γυμναστήριο; Ρωτήσαμε τον προσωπικό γυμναστή και θεραπευτή μασάζ Peterson Pierre της Xenhouse για να μάθουμε. Συνέχεισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις περισσότερα.

Οι καλύτερες ασκήσεις για καύση θερμίδων

Dumbbell squat to press

Σύμφωνα με τον Pierre, «Το squat με αλτήρα είναι μια καταπληκτική σύνθετη άσκηση. Λειτουργεί ταυτόχρονα με τους μυς του άνω και κάτω μέρους του σώματος. Αυτή η άσκηση καίει πολύ περισσότερες θερμίδες από την παραδοσιακή μορφή αυτής της άσκησης». Μάθε πώς να την κάνεις παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο.

High Knees In Place (running)

«Η high knees in place είναι μια αποτελεσματική και έντονη προπόνηση cardio», μας λέει ο Pierre. «Όχι μόνο ενισχύει το κάτω μέρος του σώματός σας, αλλά αυξάνει τον καρδιακό σας ρυθμό και σας επιτρέπει να κάψετε θερμίδες σε σύντομο χρονικό διάστημα». Μάθε πώς να την κάνεις παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο.

Mountain climbers

Εάν βιάζεσαι και θέλεις να κάνεις μια γρήγορη προπόνηση, η mountain climbers είναι η καλύτερη επιλογή. «Η mountain climbers είναι μια από τις αγαπημένες μου ασκήσεις για να κάψω θερμίδες, ειδικά όταν δεν έχω χρόνο. Ενεργοποιεί όλους τους μύες του σώματός. Θα ιδρώνετε πάντα με αυτή την άσκηση», σημειώνει ο Pierre. Μάθε πώς να την κάνεις παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο.

Cover photo: istockphoto.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT