Ένα δυναμικό workout για γλουτούς και πόδια για να ξεκινήσουμε σιγά-σιγά να καίμε όλα όσα πήραμε στις διακοπές

Η Δήμητρα Μάρκου μας επαναφέρει στην σκληρή πραγματικότητα με ένα δυναμικό workout για γλουτούς και πόδια. Οι διακοπές μπορεί να τελειώνουν αλλά η γυμναστική δε σταματά ποτέ!

Elle 31 Αυγ. 21
Ένα δυναμικό workout για γλουτούς και πόδια για να ξεκινήσουμε σιγά-σιγά να καίμε όλα όσα πήραμε στις διακοπές

Αν και θα θέλαμε το καλοκαίρι να μη τελειώσει ποτέ, δυστυχώς το φθινόπωρο μας έχει ήδη προλάβει. Αυτό δεν είναι όμως απαραίτητα κακό. Το φθινόπωρο σηματοδοτεί μια νέα αρχή και νέα πλάνα για τον καθένα από μας. Η γυμναστική θα πρέπει να είναι ένα κομμάτι της καθημερινότητάς μας, όποια εποχή κι αν διανύουμε. Ακόμη κι αν κάναμε ένα μεγάλο καλοκαιρινό διάλειμμα, οφείλουμε στο σώμα μας και στην συνολική μας υγεία να συνεχίσουμε με επιμονή και να δουλεύουμε με το σώμα μας χωρίς να επαναπαυόμαστε. Οι ασκήσεις είναι εύκολες και δίνουν ένα δυναμικό boost σε κάθε σώμα. Αν είσαι αρχάρια, η personal trainer Δήμητρα Μάρκου συστήνει να κάνεις τι ίδιο ασκησιολόγιο, αφαιρώντας τα επιπλέον βάρη και χρησιμοποιώντας αποκλειστικά το βάρ0ς του σώματός σου.

Η Δήμητρα Μάρκου μας βάζει ξανά σε πρόγραμμα με ένα σύντομο workout 30 λεπτών που εστιάζει στα πόδια και στους γλουτούς! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??????? ?????? (@dimitra__markou)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: