Γυμναστική στο σπίτι χωρίς εξοπλισμό: Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για αρχάριους #video

Μία ολοκληρωμένη προπόνηση από την Maddie Lymburner.

Elle 08 Μαΐ. 22
Γυμναστική στο σπίτι χωρίς εξοπλισμό: Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για αρχάριους #video

Το να πας στο γυμναστήριο δεν είναι ο μόνος τρόπος για να κάνεις μια εξαιρετική προπόνηση. Η άσκηση στο σπίτι μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματική. Ενώ ένα γυμναστήριο παρέχει έναν ειδικό χώρο, οι προπονήσεις στο σπίτι προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία και μπορούν να είναι πιο αποτελεσματικές. Όλα εξαρτώνται από την ρουτίνα γυμναστικής που θα ακολουθήσεις για να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη που θα σου προσφέρει.

Σίγουρα ένα μεγάλο συν του να γραφτείς σε ένα γυμναστήριο είναι το εξιδικευμένο προσωπικό. Ωστόσο, πολλοί πιστοποιημένοι γυμναστές, instructors και επαγγελματίες αθλητές μοιράζονται τις γνώσεις και τις συμβουλές τους μέσα από διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και μάλιστα εντελώς δωρεάν.

Μια αποτελεσματική προπόνηση δεν χρειάζεται να διαρκέσει πολύ ούτε απαιτεί περίπλοκο εξοπλισμό, όπως αλτήρες και βάρη. Το σημαντικό είναι να ξεκινήσεις. Το κίνητρο και την έμπνευση γι’αυτό θα τη βρεις σίγουρα στο YouTube κανάλι της Maddie Lymburner, το MadFit. Σε αυτό μπορείς να βρεις διάφορα βίντεο γυμναστικής για μία ολοκληρωμένη προπόνηση, που θα περιλαμβάνει προθέρμανση, κυρίως μέρος και διατάσεις για αποθεραπεία στο τέλος.

Παρακάτω ακολουθεί μία από τις αγαπημένες μας σειρές βίντεο της με ένα cardio workout για αρχάριους που διαρκεί μόλις 15 λεπτά και μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι μόνο με ένα στρώμα γυμναστικής. Έτοιμη;

Προθέρμανση

Cardio workout

Διατάσεις

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: