6+1 παραγωγές που περιμένουμε πώς και πώς να δούμε στο Netflix το Σεπτέμβριο

Από την ισπανική λατρεμένη επιτυχία Money Heist γνωστή και ως Casa de Papel, μέχρι την τελευταία σεζόν του Sexual Education, συγκεντρώσαμε τις κορυφαίες επιλογές ταινιών και σειρών που έρχονται στο Netflix αυτόν τον μήνα.

Σοφία Δρούγκα 31 Αυγ. 21
6+1 παραγωγές που περιμένουμε πώς και πώς να δούμε στο Netflix το Σεπτέμβριο
Cover photo: Netflix

Εκτός από το τέλος του καλοκαιριού και τον ερχομό του φθινοπώρου, ο μήνας Σεπτέμβριος σημαίνει ένα κύμα νέων κυκλοφοριών στο Netflix. Ο Σεπτέμβριος μας επιφυλάσσει την επιστροφή ορισμένων σειρών που ήδη έχει αγαπήσει το κοινό, καθώς και κάποιες ταινίες που αναμένονται για τη σεζόν των βραβείων.

Από τους εφήβους γεμάτους ορμόνες στο Sex Education, σε μια παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο του τελευταίου έργου της NASA, ο Σεπτέμβριος έχει κάτι για όλους. Ανακάλυψε παρακάτω τις δικές μας επιλογές και διάλεξε σε ποιά σειρά θα κάνεις binge-watching για να περάσει ο χειμώνας πιο ανώδυνα, ή ποιά ταινία έχει κάτι να σου δώσει.

netflix

Turning Point: 9/11 and the War on Terror
1 Σεπτεμβρίου 2021

Με τις τελευταίες εξελίξεις στην κατάσταση του Αφγανιστάν, αυτό το ντοκιμαντέρ του Netflix είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Σύμφωνα με το Netflix: «Αυτή η αδιάκοπη σειρά τεκμηριώνει τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, από τις ρίζες της Αλ Κάιντα τη δεκαετία του 1980 έως τη σφοδρή απάντηση της Αμερικής, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό». Μια σειρά που θα απαντήσει σε κάποια από τα πιο φλέγοντα ερωτήματα σχετικά με το πώς οδηγήθηκε η κατάσταση σε ένα χρόνια “ταλαιπωρημένο” κράτος όπως το Αφγανιστάν σε ραγδαία κλιμάκωση.

netflix

Afterlife of the Party
2 Σεπτεμβρίου 2021

Όσοι αναζητούν μια διασκεδαστική κωμική ταινία για να παρακολουθήσουν αυτόν τον Σεπτέμβριο, δεν χρειάζεται να ψάξουν πολύ πέρα ​​από το Afterlife of the Party. Η ταινία ακολουθεί ένα party animal που ονομάζεται Cassie η οποία βρίσκει τραγικό θάνατο σε ένα τρομακτικό ατύχημα και της δίνεται η ευκαιρία να αναιρέσει τα λάθη της για να κερδίσει πίσω τη ζωή της.

netflix

La Casa de Papel Season 5
3 Σεπτεμβρίου 2021

Μετά από τέσσερις γεμάτες σεζόν δράσης, η ισπανική σειρά που λατρεύτηκε από το ευρύ κοινό επιστρέφει για το πρώτο μισό της τελευταίας σεζόν. Ακολουθώντας μια ομάδα ληστών τράπεζας και τον διαβόητο καθηγητή τους, το Money Heist κέρδισε τους θαυμαστές χάρη στον έξυπνο διάλογο και το άψογο σενάριό του.

netflix

Countdown: Inspiration4 Mission to Space
6
Σεπτεμβρίου 2021

Αυτή η νέα και φιλόδοξη σειρά από το Netflix στοχεύει να παρακολουθήσει την αποστολή της NASA Inspiration4 σε σχεδόν πραγματικό χρόνο. Παρόμοια με το Drive to Survive της F1, η σειρά θα φέρει στους θεατές μια ματιά στα παρασκήνια των μελών του πληρώματος που προετοιμάζονται να γράψουν ιστορία με το πρώτο ταξίδι πολιτών στο διάστημα.

netflix

Lucifer S6
10 Σεπτεμβρίου 2021

Μια ακόμη σειρά του Netflix που θα ολοκληρωθεί αυτόν τον μήνα, μόνο που αυτή τη φορά είναι ο ίδιος ο διάβολος. Η σειρά Lucifer, με πρωταγωνιστή τον Tom Ellis, θα κυκλοφορήσει την έκτη και τελευταία σεζόν του κολασμένου δράματος αυτόν τον μήνα.

netflix

Sex Education S3
17 Σεπτεμβρίου 2021

Η αγαπημένη σειρά όλων των εφήβων -και όχι μόνο- επιστρέφει για τρίτη σεζόν. Το κοινό θα παρατηρήσει ότι έχει σημειωθεί ένα χρονικό άλμα στην τρίτη σεζόν, αλλά η σειρά υπόσχεται να παρουσιάσει αμείωτο δράμα και κωμωδία γεμάτη ορμόνες από τους μαθητές στο Mooredale.

netflix

Dear White People: Volume 4
22
Σεπτεμβρίου 2021

Η έξυπνη πολιτική κωμωδία του Netflix, Dear White People, επιστρέφει για την τέταρτη σεζόν τον Σεπτέμβριο. Ο τέταρτος τόμος δεν μοιάζει με κανέναν άλλο. Σύμφωνα με το Netflix: «Επανενωμένοι εν μέσω πανδημίας, οι μελλοντικοί Sam και Lionel ανατρέχουν στην επική τους τελευταία χρονιά μαζί στο Winchester – που μεταφέρεται στην οθόνη ως μιούζικαλ της δεκαετίας του ’90».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT