Η Britney Spears αρραβωνιάστηκε!

Η Britney Spears και ο σύντροφός της, Sam Asghari, έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους ανακοινώνοντας το ευχάριστο γεγονός μέσα από τα social media.

Elle 13 Σεπ. 21
Η Britney Spears αρραβωνιάστηκε!

Η Britney Spears μπορεί εδώ και αρκετό καιρό να βρίσκεται εν μέσω μια δικαστικής διαμάχης που δεν έχει τέλος, όμως, όσον αφορά τη προσωπική της ζωή φαίνεται να διανύει τις πιο ευτυχισμένες της στιγμές.

Με μια ανάρτηση στα social media η γνωστή τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον σύντροφό της Sam Asghari. «Δεν μπορώ να το πιστέψω», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Britney Spears, η οποία θέλησε να μοιραστεί μαζί μας το ευτυχές γεγονός και να μας δείξει το δαχτυλίδι του αρραβώνα της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Ωστόσο και ο σύντροφός της, Sam Asghari, έκανε στο προφίλ του μια ανάρτηση για να ανακοινώσει τα ευχάριστα. Συγκεκριμένα στη φωτογραφία απεικονίζεται το ζευγάρι να ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί ενώ παράλληλα φαίνεται η Britney Spears να υψώνει το δάχτυλό της για να μας δείξει το εντυπωσιακό δαχτυλίδι της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Asghari (@samasghari)

Μάλιστα την είδηση επιβεβαίωσε και ο manager του Sam Adghari, Μπράντον Κοέν, στο περιοδικό People. «To ζευγάρι σήμερα επισημοποίησε την  μακροχρόνια σχέση του και οι δύο τους νιώθουν βαθιά συγκίνηση για την στήριξη, την αφοσίωση και την αγάπη που εκφράζει ο κόσμος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Britney Spears έχει υποστηρίξει ότι οι όροι της κηδεμονίας που υφίσταται από τον πατέρα της τα τελευταία 13 χρόνια την εμπόδιζαν να παντρευτεί ή να αποκτήσει περισσότερα παιδιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT