10 σειρές που απογειώνουν το σεξ και δεν μπορούμε να σταματήσουμε να βλέπουμε #έρευνα

Δεν είναι λίγες οι φορές που ψάχνεις να βρεις την καλύτερη σειρά για να κολλήσεις. Πως θα σου φαινόταν αν είχες μια λίστα με τις καλύτερες σειρές που προάγουν το σεξ positivity και έχουν τόσο κωμικό αλλά και εκπαιδευτικό περιεχόμενο;

Elle 26 Μαρ. 21
10 σειρές που απογειώνουν το σεξ και δεν μπορούμε να σταματήσουμε να βλέπουμε #έρευνα

Για πολλούς σινεφίλ, μια τηλεοπτική σειρά φτάνει να είναι αγαπημένη βάση της καλογραμμένης ιστορίας της ή ακόμη και εξαιτίας των διάσημων πρωταγωνιστών της. Για κάποιους άλλους είναι μεν όλα αυτά αλλά παίζει και μεγάλο ρόλο η σεξουαλική επαγρύπνιση που μπορεί δυνητικά να σου προκαλέσει μια σειρά.

Ας μη γελιόμαστε, το Sex and the City δεν έγινε γνωστό μόνο για την υπεράσπιση των γυναικείων φιλιών, ούτε το Fifty Shades Of Gray για τα skills ηθοποιίας των πρωταγωνιστών (Σόρρυ Dakota Johnson & Jamie Dornan) Η αλήθεια είναι πως μας εξιτάρουν τη φαντασία κάποιες σειρές περισσότερο από άλλες,  και αυτό υποστηρίζει και μια νέα έρευνα.

σεξ

Photo Credit @_.fiftyshadesofgrey

Οι specialists της εταιρείας  Edens Gate, ενδιαφέρθηκαν να μάθουν ακριβώς ποιες σεξ- positive  σειρές ήταν στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού τον τελευταίο χρόνο. Ζητήθηκε λοιπόν από 1.860 άτομα να μοιραστούν ποιες εκπομπές βρήκαν εντυπωσιακές στο κομμάτι αυτό για το 202-2021, με τα αποτελέσματα να συγκλίνουν στις 10 πιο sexy σειρές των τελευταίων χρόνων. Κάθε μια από τις σειρές σημείωσε έναν τελικό αριθμό, ο οποίος υπολογίστηκε συνδυάζοντας τις αναζητήσεις Google για “τηλεοπτικές σειρές + σκηνή σεξ”, τον αριθμό σκηνών φιλιού, σκηνών σεξ και σκηνών φετίχ (BDSM, ομαδικό σεξ, κ.λπ.) – που βαθμολογούνταν με επιπλέον 10 πόντους εφόσον περιλαμβάνονταν.

Αλλά ποιά σειρά πήρε τα πρωτεία; Χωρίς αμφιβολία και με μεγάλη διαφορά, το αγαπημένο μας ρομάντζο εποχής Bridgerton,σημείωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία με συνολικά 2.438 πόντου στους οποίους συμπεριλαμβάνονται 23 σκηνές sex και 15 σκηνές φιλιού.

https://www.instagram.com/p/CLR2Zy9jfDU/

Πολύ κοντά στο Bridgerton, ήταν το αγαπημένο Normal People, σειρά του 2020 που σημείωσε 1.531 πόντους με 21 sexy ατμόσφαορες και 29 ιδιαίτερες ρομαντικές στιγμές. Και ενώ ορισμένες εμφανείς ερωτικές σειρές όπως το Sex Education-που είναι και μια απο τις καλύτερες εκπαιδευτικές σειρές με νέα ματιά στις σεξουαλικές ανησυχίες των νέων, που αγγίζει πολλά ως τώρα ανέγκιχτα σεξουαλικά θέματα- δεν ήταν στην κορυφή της λίστας, η επιτυχημένη σειρά του Netflix κατάφερε να πάρει την 7η θέση και ήταν μία από τις λίγες που παρουσίαζαν θετικές φετιχιστικές σκηνές.

https://www.instagram.com/p/B-wmNuIDjb_/

 

Οι πιο σεξυ σειρές για το 2020-2021:

  1. Bridgerton: 2,438
  2. Normal People: 1,531
  3. Elite: 534
  4. The Last Kingdom: 425
  5. Insecure (Season Four): 416
  6. Dark Desire: 362
  7. Sex Education: 147
  8. Greenleaf (Season Five): 147
  9. Behind Her Eyes: 17
  10. White Lines: 14

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Γιατί όλοι βλέπουν το «It’s a Sin»;

2 σειρές του Netflix που θα κάνουν αυτό το τριήμερο αξέχαστο

«Self-made»: Η ιστορία της αυτοδημιούργητης C.J. Walker στο Netflix συνεχίζει να μας εμπνέει

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT