3 βιβλία προσωπικής εξέλιξης που πρέπει να διαβάσεις αυτό το τριήμερο!

Αυτό το τριήμερο, είναι η ευκαιρία να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας ξεφεύγοντας από την αγχωτική πραγματικότητα, σε μια προσπάθεια εσωτερικής αναζήτησης και αυτοβελτίωσης. Πως θα το κάνουμε αυτό; Με βιβλία φυσικά!

Σοφία Δρούγκα 14 Μαρ. 21
3 βιβλία προσωπικής εξέλιξης που πρέπει να διαβάσεις αυτό το τριήμερο!

Όλοι έχουμε μπει σε μια κατάσταση αδράνειας λόγω της περιόδου που βιώνουμε. Όμως δεν είναι λόγος αυτός για να σταματήσουμε να καλλιεργούμε το μυαλό μας και τη συνείδησή μας, σε μια προσπάθεια αυτοβελτίωσης. Ακολουθεί μια σειρά προτάσεων από 3 βιβλία που συστήνουμε να διαβάσετε αυτό το τριήμερο για να σας δώσουν το έναυσμα να αναθεωρήσετε τον τρόπο που σκέφτεστε και να δώσετε στον εαυτό σας τροφή για σκέψη.

1. 10% Πιο Ευτυχισμένος 

Σε έναν κόσμο γεμάτο προκλήσεις, το μυαλό μας είναι το σημαντικότερο εργαλείο μας. Αρκεί να ξέρουμε να το αξιοποιήσουμε… Μέσα από την πορεία του συγγραφέα στον κόσμο της πνευματικότητας και της προσωπικής ανάπτυξης, μας αποκαλύπτεται με χιούμορ και ευφυΐα ένας απόλυτα εφικτός και αποτελεσματικός τρόπος να γίνουμε «10% πιο ευτυχισμένοι» – πιθανότατα και πολύ παραπάνω.

https://www.instagram.com/p/CL_mE6Wlp4b/

2. Το ένα πράγμα

Η αναπάντεχα απλή αλήθεια πίσω από τα εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Στο ΕΝΑ Πράγμα, θα μάθεις να ξεχωρίζεις από τον σωρό, να πετυχαίνεις καλύτερα αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο, να ελαχιστοποιείς το άγχος να μη νιώθεις καταβεβλημένος, να ξαναγεμίζεις τις μπαταρίες σου, να παραμένεις στον δρόμο σου. Το ΕΝΑ Πράγμα θα προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε πτυχή της ζωής σου – επαγγελματική, προσωπική, οικογενειακή και πνευματική.

https://www.instagram.com/p/CJyUEIjFS20/

3. Γράμμα στον νεότερο εαυτό μου

Όσο σπουδαία και λαμπερή αν είναι μια προσωπικότητα σήμερα, κάποτε υπήρξε ένα δεκαεξάχρονο παιδί με ανησυχίες, φόβους και όνειρα. Σε αυτό το βιβλίο, 80 παγκοσμίως αναγνωρισμένοι, επιτυχημένοι και εξόχως ενδιαφέροντες άνθρωποι γράφουν ένα γράμμα στον νεότερο εαυτό τους, στο παιδί που τότε ξεκινούσε τη ζωή του και έψαχνε να βρει τον δικό του δρόμο…  Το Γράμμα στον νεότερο εαυτό μου προσφέρει μία συγκινητική, εμπνευσμένη και αληθινή ματιά στη γνώση που φέρνει η εμπειρία και μας φανερώνει πώς μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε για να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς, τα παιδιά μας και τους γύρω μας.

https://www.instagram.com/p/CKWTKFXlEkg/

Διαβάστε πληροφορίες για περισσότερα βιβλία που είναι πηγή έμπνευσης, στο keybooks.gr 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 

«Είμαι επικίνδυνη»: Οι ιστορίες 100 γυναικών σε ένα πραγματικά επίκαιρο βιβλίο!

«Άγρια»: Η αληθινή ιστορία της Cheryl Strayed και το ταξίδι που της άλλαξε τη ζωή

«Τρελός για Σένα»: Αυτή είναι η ισπανική κομεντί του Netflix που κάνει θραύση τώρα

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT