Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου: 3 χαλαρωτικές λίστες στο Spotify για να κοιμηθείς καλά και πολύ απόψε

Το Spotify είναι πλέον μόνιμα στην καθημερινότητά μας. Με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, βρήκαμε τις 5 καλύτερες χαλαρωτικές λίστες για όλα τα γούστα, που θα σε ταξιδέψουν.

Σοφία Δρούγκα 19 Μαρ. 21
Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου: 3 χαλαρωτικές λίστες στο Spotify για να κοιμηθείς καλά και πολύ απόψε

Η μουσική θα έπρεπε να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και ειδικά τις ημέρες που είμαστε στρεσαρισμένοι να είναι εκεί για να μας χαλαρώνει. Το Spotify έχει μια ποικιλία από λίστες για όλα τα μουσικά είδη. Σήμερα, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου θα εστιάσουμε στα πιο χαλαρωτικά είδη μουσικής που σου προτείνουμε να ακούσεις για να αποβάλλεις το στρές και την ένταση της καθημερινότητας. Και σαφώς δε θα σου πούμε τα κλασσικά sleep lists που μπορείς να ψάξεις και μόνη σου, αλλά κάποια ποιό ιδιαίτερα αγαπημένα μας που σίγουρα θα σε χαλαρώσουν.

1. Chill Vibes

Ξεκινάμε με μια κλασσική αλλά μη εξαιρετέα λίστα. Η Chill Vibes list είναι ακριβώς αυτό που περιγράφει, με καλλιτέχνες όπως Cigarettes After Sex, Frank Ocean, Isaac Lewis, Hippie Sabotage και άλλοι γνωστοί και μη καλλιτέχνες, που θα σε εισάγουν σε ένα μουσικό πλαίσιο από folk και slow RnB ήχους.

2.Lo-Fi Beats

Η συγκεκριμένη λίστα είναι μια από τις αγαπημένες μου, διότι περιέχει διασκευές κομματιών πάντα με ένα χαλαρό tempo με κυρίαρχο το μπάσο και κρουστά, που δίνουν ρυθμό αλλά είναι και ο ορισμός του grooviness που μας βοηθά να χαλαρώνουμε στον καναπέ και να αδειάζουμε το μυαλό μας μετά από μια δύσκολη μέρα.

3. Sworr

Spotify

Photo Credits: Radio NW

Τρίτη και πιο ιδιαίτερη πρόταση είναι το συγκρότημα Sworr. Αμιγώς ελληνική μπάντα, που αν δε το ανέφερα εδώ, δε θα την ξεχώριζες από μια διάσημη μπάντα του εξωτερικού. Έχει μεγάλη αναγνώριση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και έχουν ήδη στο ιστορικό τους ένα άλμπουμ που περιλαμβάνεται στην λίστα του Spotify. Με ήχους που αγγίζουν και συνδυάζουν hip hop, jazz, rock και electronica αλλά και με τη συνοδεία του sub-bass σχεδόν ως υπογραφή στα κομμάτια τους, είναι μια μπάντα που αξίζει να ακούσεις. Top hit τους, το Through Your Soul και Fluorescence, Pt. 2.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Ανθρωπότητα»: Το βιβλίο που αποδεικνύει έμπρακτα πως οι άνθρωποι είναι εκ φύσεως καλοί

Γιατί όλοι βλέπουν το «It’s a Sin»;

House of Gucci: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την πολυαναμενόμενη ταινία

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: