Βρήκαμε το fitness challenge 30 ημερών που θα σε φέρει πιο κοντά στο ιδανικό σου summer body

Το καλοκαίρι πλησιάζει και εμείς αυξάνουμε τους ρυθμούς της γυμναστικής μας για να φτάσουμε τους στόχους μας και να νιώθουμε υπέροχα με το σώμα μας. Η Δήμητρα Μάρκου μας συστήνει στο 30 days challenge που θα μας προκαλέσει για 30 ημέρες να πετύχουμε με επιμονή και προσύλωση στο στόχο!

Σοφία Δρούγκα 03 Μαΐ. 21
Βρήκαμε το fitness challenge 30 ημερών που θα σε φέρει πιο κοντά στο ιδανικό σου summer body

Σε μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, είμαστε υποχρεωμένοι να στραφούμε λίγο περισσότερο στην δική μας προσωπική φροντίδα είτε μέσω διατροφής είτε μέσω γυμναστικής, είτε με τον συνδυασμό τους που δε λανθάνει ποτέ.

Η personal trainer Δήμητρα Μάρκου δημιούργησε το 30 days workout challenge για να παροτρύνει όλες εμάς να θέσουμε τους στόχους μας και να φροντίσει τους πετύχουμε! Ένα από τα πλεονεκτήματα είναι πως περιορίζεται σε συγκεκριμένες ημέρες και με αυτό τον τρόπο, μπορείς να προσαρμόσεις χρονικά το workout σου στο πρόγραμμά σου.

Με σταθερή δομή αλλά και εναλλαγές στο ασκησιολόγιο, βήμα-βήμα θα δεις τα προσωπικά σου αποτελέσματα τόσο σε χρόνους και αντοχή όσο και σε δύναμη να βελτιώνονται.

challenge

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελείται από 6 προπονήσεις την εβδομάδα χωρισμένες σε cardio και ενδυνάμωση. Κάθε εβδομάδα η κάθε κατηγορία έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και οι ασκήσεις εξελίσσονται.

Για να δούμε όμως τα επιθυμητά αποτελέσματα δεν αρκεί μόνο η γυμναστική αλλά βασικό κριτήριο είναι και η διατροφή. Γι’ αυτό το λόγο σε συνεργασία με διατροφολόγο θα δίνονται εβδομαδιαία tips διατροφής που θα συνδυάζονται αρμονικά με την προπόνηση για την επίτευξη του στόχου μας.

https://www.instagram.com/p/CN_uaCcgg0V/

Το 30 days challenge ξεκινά απο την 1η Μαϊου εως και διαρκεί ως και τις 31! Είσαι έτοιμη να προκαλέσεις τον εαυτό σου και να ξεπεράσεις τα όριά σου;

https://www.instagram.com/p/COSCLzVgQvc/

Μπορείτε να παρακολουθείτε τα  updates του 30 days challenge στο Instagram account της personal trainer Δήμητρας Μάρκου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT